NEVERSEA, UNTOLD și Electric Castle se amână

Sursa foto: Neversea/Facebook

Organizatorii NEVERSEA au anunţat, în urmă cu puţin timp, amânarea ediţiei din acest an a festivalului, pentru 2021. De asemenea, festvalul UNTOLD a fost amânat.

„Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea şi siguranţa tuturor românilor, luăm decizia de a amâna UNTOLD şi NEVERSEA din acest an, pentru anul 2021. Este o situaţie extrem de grea pentru noi toţi, suntem cu toţii cuprinşi de tristeţe, însă, aşa cum ne-am asumat de fiecare dată, trebuie să punem pe primul loc siguranţa tuturor, pentru a ne putea reîntâlni sănătoşi şi mai puternici în 2021.

În acelaşi timp, în condiţiile în care s-ar putea păstra pe parcursul întregii veri măsurile de protecţie, cum ar fi distanţarea socială, număr limitat la câteva sute de oameni care se pot strânge la un loc, devine imposibil să vă oferim experienţa de festival pe care ştim că o aşteptaţi şi pe care o meritaţi.

Festivalul este despre bucuria de a fi împreună cu prietenii, despre bucuria de a fi în mulţime alături de alţi oameni frumoşi, iar orice restricţii în acest sens ne-ar face să trăim experienţa cu jumătate de măsură. Vom continua să păstrăm legătura cu autorităţile pentru a putea reveni către voi cu noua perioadă de desfăşurare a evenimentelor în 2021, în cele mai bune şi sigure condiţii”, au precizat reprezentanţii Neversea şi Untold.

Potrivit acestora, biletele şi abonamentele rămân valabile pentru anul 2021. Returnarea banilor pentru cei care nu vor mai putea participa va avea loc în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021.

De asemenea, ediţia din acest an a festivalului de muzică Electric Castle, ce are loc la Bonţida, lângă Cluj-Napoca, a fost amânată pentru perioada 14-18 iulie anul viitor, anunţă organizatorii.

Evenimentul fusese iniţial programat în perioada 15-17 iulie, la Castelul Banffy, dar decalat din cauza pandemiei de coronavirus. Organizatorii precizează că toate biletele achiziţionate vor fi valabile pentru ediţia de anul viitor, iar cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziţie şi alte opţiuni.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply