Networking romanesc la Roma

    De peste trei decenii, românii au emigrat în număr tot mai mare în Italia. In prezent peste un million si jumatate traiesc in Peninsula. Multi dintre ei au devenit profesionisti de prestigiu si se bucura de recunoasterea societatii.

   Zilele trecute a avut loc la Roma o întâlnire a profesioniștilor români din capitala Italiei și din zona Lazio. Evenimentul a fost organizat de GRASP  Milano. In cadrul  întâlnirii au fost puse bazele unei rețele de profesioniști români și din Republica Moldova, ce activează la Roma. Acestia urmeaza sa fie cooptati in diverse  proiecte cu impact în Italia și România. Peste 20 de profesionisti români, din domenii diverse de la profesori,avocati,economist sau antreprenori s-au alaturat acestui demers.

   Una dintre temele de discutie s-a axat pe imaginea comunitatii romanesti in Italia care a suferit  de-a lungul timpului din cauza unor fapte reprobabile a unor conationali. Din fericire , in ultimii ani  imaginea s-a imbunatatit datorita  maselor mari de romani care sunt apreciati la locul de munca si in societate.  Unii s-au facut remarcati prin rezultatele deosebite in domeniul lor de activitate. Initiativa Grasp Milano de a ii adduce laolalta pe acestia si de a crea o retea de networking a fost intampnata cu entuziasm.

Parcicipantii au facut schimb de idei si au povestit cum au reusit sa isi contruiasca o cariera de success pentru a ii putea inspira si pe altii.

Organizatorii isi propun sa organizeze cursuri și seminarii gratuite  pentru a ajuta tot mai multi romani din Peninsula sa se bucure de success.

Credit foto si info : https://www.facebook.com/MyGRASPMilano

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply