Moș Crăciun discută cu copiii online

Din cauza pandemiei, anul acesta, copiii nu-l vor mai întâlni pe Moş Crăciun pe stradă, în pieţe publice sau în centrele de cumpărături. Aplicaţia „Santa HQ” nu-i va lipsi, totuşi, de bucuria de a-l vedea.

Compania care a creat aplicaţia îi învaţă pe Moşi secretele unei apariţii online reuşite, fiindcă doar buna-dispoziţie nu-i de ajuns! Un Moş Crăciun modern trebuie să aibă şi cunoştinţe tehnice.

Crăciunul se apropie. Ar trebui să fie cea mai frumoasă şi veselă perioadă a anului. Dar noul coronavirus umbreşte pregătirile de Crăciun. Anul acesta este diferit.

Numărul apariţiilor „live” este foarte mic. În unele cercuri pesimiste se vorbeşte chiar despre anularea Crăciunului.

„Ministerul Distracţiei” de la Londra spune, însă, că sărbătoarea va avea, desigur, loc. „Cred că trebuie să acceptăm faptul că, anul acesta, sărbătoarea Crăciunului va fi diferită. De aceea am creeat o aplicaţie. Copiii intră online şi îl întâlnesc pe Moş Crăciun”, spune James Lovell, fondatorul „Ministerului Distracţiei”.

„Este pentru prima oară când fac aşa ceva şi mi se pare cu adevărat incitant. Sunt încântat de ceea ce urmează să se întâmple. Am auzit ceva zvonuri despre anularea Crăciunului, dar este exact invers”, a declarat Santa Ed, care se declară pregătit pentru întâlnirea online.

Încă un sfat pentru a-i transforma în Moşi cu cunoştinţe tehnice: „Asiguraţi-vă că vă uitaţi în camera video şi că v-aţi poziţionat pe mijloc”. „Doresc să vă urez tuturor un Crăciun fericit anul acesta. Ne reîntâlnim foarte, foarte curând”, spune Santa Ed.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply