Gala excelenței românești la Madrid

       Sâmbătă, 26 noiembrie capitala Spaniei va găzdui  cea de-a treia ediție  a Galei de excelență a românilor din afara granițelor țării.

      Evenimentul  organizat de El Occidente Rumano , prin publicația Occidentul Românesc se va desfășura în incinta Hotelului Wellington din Madrid.

        În cadrul  galei, 58 de români de succes care s-au remarcat în diaspora vor  primi Trofeul Excelenței Românești. Competiția a fost acerbă, nu mai puțin de 176 de personalități din 14 țări fiind nominalizate.

        Astfel pentru 3 zile, Madridul va fi centrul excelenței românești de peste hotare, prin participarea unor reprezentanți de prestigiu ai comunităților  din  Australia, SUA, Canada, Finlanda, Anglia, Belgia, Franța, Cehia, Austria, Elveția, Olanda, Germania, Croația, Italia și Spania.

       Evenimentul va  marca totodată și Ziua Națională a României și  va fi  prezentat de  Mihaela Tatu, cunoscută publicului ca realizatoare și moderatoare de emisiuni de televiziune de top din România.

        Campania  “Noi Susținem Excelența” a fost lansată în 2015, de către El Occidente Rumano , prin publicația Occidentul Românesc și recunoaște meritele și activitatea românilor care fac performanță dincolo de granițe, în țările în care au emigrat, aducând un plus de valoare imaginii României în lume.

       După o pauză de doi ani, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19, cea de-a treia ediție a  Galei de excelență a românilor din afara granițelor țării ( 2020-2022) îi va omagia pe conaționalii care fac renume spiritului românesc.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply