Evenimente pilot culturale cu public, la București și Cluj-Napoca

Patru evenimente pilot cu public atât în interior, cât şi în exterior vor fi organizate de Ministerul Culturii în perioada 14-16 mai.  

Trei dintre ele vor avea loc la București, iar unul la Cluj-Napoca. Vor avea acces doar persoanele vaccinate, cele care au rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, sau cele care au trecut prin boală și pot demonstra că au anticorpi.  

Pe 14 mai, în jur de 700 de persoane vor avea acces la Opera Națională București la evenimentul ”Libera Musica”. Spectacolul se va relua în data de 16 mai, de data aceasta cu 1.000 de persoane.  

Pe 15 mai, 800 de bucureșteni vor putea urmări ”Dineu cu proşti” la Teatrul Național din Capitală. Tot pe 15 mai, este programat și spectacolul ”FAUST” la Opera Națională Română Cluj-Napoca. Biletele vor putea fi achiziționate începând de marți de pe platformele online ale celor trei instituții. Accesul la evenimente se va face pe baza cărţii de identitate, iar verificarea informaţiilor se va realiza prin intermediul aplicației puse la dispoziție de Serviciul de Telecomunicații Speciale. Participanții trebuie să ştie că vor fi monitorizați timp de 14 zile, pentru a se vedea dacă apare vreun caz de îmbolnăvire, a declarat ministrul culturii, Bogdan Gheorghiu.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply