Dramă la Caserta, în urma carantinei: Un copil dintr-o familie de români și-a pierdut viața, după ce a căzut de la balcon

Parcuri închise, orașe pustii. Îndemnul „nu ieșiți” este la ordinea zilei. La doar trei ani, un băiețel s-a resemnat să se joace singur cu mingea pe balconul casei și se pare că s-a urcat pe o masă așezată lângă o fereastră din apartamentul său. Și a căzut de la etajul patru: un zbor de 15 metri și, apoi, prăbușirea. Copilul a ajuns pe asfaltul din curtea interioară a unei clădiri din Via Roma, o stradă aglomerată, dar momentan blocată și pustie, nu departe de monumentul amplasat în memoria militarilor decedați în război. Credea că zboară, probabil. Acolo unde drepturile de libertate ale copiilor nu au reguli, nu au temeri de contagiere, nici fericire. S-a trezit intubat în spital, unde a murit după o noapte de agonie.

Drama s-a petrecut sâmbătă seară, la scurt timp după ora 20:00. Părinții, de origine română, erau acasă. Băiatul ar fi fost scăpat din privirile mamei și ale tatălui câteva minute.Lovitura a fost atenuată doar de câteva fire pe care se uscau rufe de la etajul doi, care au ținut copilul suspendat pentru o secundă. Și, de fapt, la momentul sosirii celor medicilor de la ambulanță, copilul era în viață și nu prezenta traumatisme cerebrale evidente. Intubat, în stare foarte gravă, copilul a murit în ciuda tuturor încercărilor medicilor de la spitalele Sant’Anna și San Sebastiano de a-l smulge in ghearele morții.

La fața locului au sosit polițiștii Caserta, iar chestorul Antonio Borrelli a fost informat imediat despre caz, care a urmărit evoluția poveștii toată noaptea. Conform unor zvonuri, în prezent nu ar exista nicio persoană cercetată. Pură întâmplare, prin urmare, deși nu este exclusă legătura cu vivacitatea reprimată a copiilor mici închiși în apartamente, în acest moment un stres deosebit pentru familii. Imposibil de gestionat copiii aflați mult timp închiși în casă.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply