Doi români au fost condamnaţi după comiterea unui jaf în Marea Britanie

romani condamnati jaf marea britanie diaspora romani condamnati jaf marea britanie diaspora

Doi români au fost condamnați la șase ani de închisoare fiecare după ce procurori au demonstrat că au furat bijuterii în valoare de 300.000 de lire.

Profitând de faptul că în zonă se desfășura un maraton, Florin-Cristian Neagu, de 46 de ani, şi Sorin Munteanu, de 44 de ani, au forat prin zidurile magazinului George Attenborough&Son Jewellers din centrul Londrei, de unde au furat mai multe bijuterii, a informat marți Press Association

Cei doi români, împreună cu un alt complice, Nicolae Sisca, care a recunoscut că a participat la furt, au comis jaful în weekend-ul din 23-24 martie, anul trecut.

Juraţii de la Curtea coroanei din Southwark au avut nevoie de 32 de minute pentru a stabili sentința, într-un cât au existat „dovezi copleşitoare”.

Cei doi bărbați, au reușit să fugă din Marea Britanie în 48 de ore de la comiterea furtului, însă au fost arestaţi în România şi extrădaţi înapoi în Regatul Unit anul trecut.

Bijuteriile care au fost furate nu au fost recuperate, astfel că celor doi români le vor fi confiscate bunurile pentru recuperarea prejudiciului.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply