De la 1 noiembrie mai poti folosi Whatsapp?

Incepand cu 1 noiembrie, platforma  Whatsapp nu va mai functiona pentru 50 de modele de telefoane. Nu este pentru prima data cand proprietarii retelei anunta ca nu vor mai acorda suport tehnic petru mai multe modele care au softuri mai vechi de cativa ani.

Decizia Whatsapp  este cu atat mai surpinzatooare cu cat peste 70 de milioane de oameni au trecut de la Whatsapp la Telegram in momentul in care  Whastsapp si Facebook au devenit nefunctionale pentru cateva ore, in urma cu cateva zile.

Fondatorul rus al Telegram a anuntat ca acesta cifra record a parasit Whastapp pentru Telegram intr-o singura zi , iar ca aplicatia a carui proprietar este a functionat perfect in perioada  respectiva in care concurenta a fost inexistenta.

Conform  Digi 24, iata care sunt softurile si modelele pentru care Whatsapp nu va mai functiona bine de la 1 noiembrie :

Este vorba de modele dinainte de Android OS 4.1, iOS 10 de la Apple și KaiOS 2.5.1. :

iPhonePrima generație iPhone SE, 6s și 6s Plus

Samsung

Samsung Galaxy Trend Lite, Galaxy Trend II, Galaxy S2, Galaxy S3 mini, Galaxy Xcover 2, Galaxy Core și Galaxy Ace 2.

LG

LG Lucid 2, Optimus F7, Optimus F5, Optimus L3 II Dual, Optimus F5, Optimus L5, Optimus L5 II, Optimus L5 Dual, Optimus L3 II, Optimus L7, Optimus L7 II Dual, Optimus L7 II, Optimus F6, adoptă , Optimus L4 II Dual, Optimus F3, Optimus L4 II, Optimus L2 II, Optimus Nitro HD și 4X HD și Optimus F3Q.

ZTE

ZTE Grand S Flex, ZTE V956, Grand X Quad V987 și Grand Memo.

Huawei 

Huawei Ascend G740, Ascend Mate, Ascend D Quad XL, Ascend D1 Quad XL, Ascend P1 S și Ascend D2.

Sony

Sony Xperia Miro, Sony Xperia Neo L și Xperia Arc S.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply