Dacian Cioloș, testat pozitiv cu COVID-19

Copreşedintele Alianţei USR-PLUS, Dacian Ciolos, transmite ca a intrat în izolare, după ce a primit confirmarea infectării cu virusul SARS-CoV-2.  

„Am primit acum câteva minute rezultatul unui test COVID-19 care, din păcate, este pozitiv. Cei cu care am intrat în contact zilele trecute au fost informați, eu sunt de astăzi în izolare, urmând întocmai indicatiile echipei medicale din Parlamentul European. Am respectat toate măsurile de protecție în toate împrejurările, nu am simptome și mă simt bine în acest moment.” a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.  

Dacian Cioloș a făcut și un apel la respectarea normelor sanitare.  

„Fac și un apel la responsabilitatea fiecărui cetățean să fie atent, să-i protejeze pe ceilalți izolându-se dacă are simptome sau dacă primește un rezultat de test pozitiv. Și să anunțe medicii, pentru că starea se poate schimba de la o oră la alta. Voi continua să muncesc de acasă, pe proiectele urgente din Parlamentul European și din țară care privesc ieșirea din această criză medicală, economică și socială. Aveți grijă de voi și de cei dragi, protejați-vă sănătatea și fiți atenți”, a mai transmis Dacian Cioloș. 

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply