Consultanta gratuita pentru romanii din Spania

    Peste 600.000 de romani traiesc in Spania, in special in regiunile Madrid,Valencia,Andaluzia si Catalonia. Este a doua mare comunitate romaneasca din diaspora, dupa cea din Italia. Cei mai multi lucreaza in agricultura si constructii.Desi este o comunitate bine integrata, apar insa si situatii in care romanii au nevoie de consiliere in special in domeniul muncii.

   Săptămânal, în fiecare zi de miercuri, în intervalul orar 10.00 – 12.00, atașatul pe probleme de muncă și sociale, Cristina Florea din cadrul Ambasadei Romaniei la Madrid, ofera asistență personalizată și consultanță tuturor cetățenilor români care au nelămuriri în domeniul muncii și securității sociale.

Puteti sa va deplasati personal  la sediul Secției Consulare a Ambasadei României din Madrid, situată în Avenida de la Albufera, nr. 319 si sa  specificati faptul că doreti consultanță în domeniul muncii și securității sociale.

Daca nu puteti sa ajungeti  la sediul consulatului puteti transmite un e-mail in care sa descrieti situatia cu care va confruntati sau informatiile de care aveti nevoie la adresa: madrid.social@mae.ro si veti primi  clarificările necesare.

Credit info si foto : madrid.mae.ro

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply