Consulat itinerant pentru românii din Leicester

          Consulatul General al României la Manchester va organiza un consulat itinerant la Leicester, în perioada 18-20 noiembrie 2022, la adresa Valland Group, 8 Faraday Court, Conduit Street, Leicester, LE2 0JN.

          Programările se vor efectua completând formularul disponibil la următorul link: https://docs.google.com/…/1F2sOWRW0axjc4yXTv…/edit

           ATENTIE! Formularul se va completa individual, DOAR o singură dată! Pentru minori, se vor completa datele minorilor, nu ale părinților. Completarea multiplă a formularului de către același solicitant va atrage neprocesarea solicitării și implicit anularea programării.

          La acest consulat itinerant se vor prelua :

  • cereri pentru documente de călătorie (pașapoarte simple electronice și titluri de călătorie)
  • acte notariale (procuri, declarații, caziere, duplicate ale certificatelor de stare civilă), cu excepția actelor cu incidență notarială (acte care ajung la notar, cum ar fi procuri de vânzare / cumpărare imobil, donații, succesiuni, divorț la notar etc.).

         Pentru documente de călătorie vă rugăm să completați nume/prenume solicitant, codul numeric personal (CNP), culoarea ochilor, înălțimea (doar pentru solicitanții cu vârsta de 14 ani sau peste 14 ani) și tipul de pașaport solicitat (cu domiciliul în România sau în străinătate).

         Pentru acte notariale se va înregistra obligatoriu în portalul www.econsulat.ro cererea pentru actul notarial dorit și se va completa codul cererii format din literele PE și 8 cifre în formularul menționat mai sus.

       Vă reamintim că certificatele de stare civilă plastifiate sunt considerate a fi NULE! Nu se vor procesa cereri în baza acestor certificate.

      Termenul limită de programare este până la data de 04 noiembrie 2022 sau până când se vor epuiza toate sloturile de programări!

       Nu se fac programări telefonice!

Credit info: www.mae.ro

Da-i o nota Articolului

5 / 5. Numarul de voturi: 1

  • Buna, sunt eu, vizitez si eu in mod regulat aceasta pagina web, aceasta pagina web este cu adevarat placuta si spectatorii impartasesc de fapt ganduri placute.

leave a reply