Consiliere munca in Spania

        Mulţi dintre românii emigraţi se confruntă cu probleme legate de diferenţele culturale si legislative din ţara în care se află. Schimbările din domeniul muncii şi securităţii sociale sunt destul de dese tinând cont de faptul că cele mai multe tări si-au armonizat legislaţia la cea europenă.

      Pentru a fi informaţi despre toate noutăţile legislative şi a drepturilor de care pot beneficia, cei mai multi români din diaspora  ar trebui să apeleze la serviciile unui avocat sau ar trebui sa se deplaseze într-un oras în care există o misiune diplomatică românească.

Românii din Spania pot obtine  toate informatiile necesare mult mai usor si gratuit .

Cristina Florea, atașat pe probleme de muncă și sociale în cadrul Ambasadei României în Regatul Spaniei va oferi asistență personalizată și consultanță cetățenilor români care au nelămuriri pe teme legate de muncă, pensii și securitate socială, în localitățile Madrid, Valencia și Elche, după următorul program:

  • MADRID, la Secția Consulară a Ambasadei României în zilele de marți 8 și 15 martie, în intervalul orar 10.00-12.00.
  • VALENCIA, la Antiguo Cuartel de la Policía Local (c/Doctor Marañon, nr. 4), joi, 10 martie, în intervalul orar 17.00-19.00.
  • ELCHE, la Centro de Congresos (Carrer del Filet de Foro, nr.1), joi, 17 martie, în intervalul orar 17.00-19.00.

Cei care nu se pot deplasa în aceste locații pentru a discuta cu atașatul pe probleme de muncă și sociale pot transmite un e-mail la adresa madrid.social@mae.ro pentru a obține clarificările necesare.

Credit info si foto :https://www.facebook.com/ambasada.madrid/photos/pcb.7336327349740974/7336102499763459/

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply