Concurs de orientare turistică, în weekend, la Săcele

Peste 150 de sportivi profesioniști și amatori din toată țara s-au înscris la cea de-a treia ediție a concursului de orientare turistică Săcele O-Meeting, care va avea loc de mâine, până duminică.  

Așadar, vor fi trei zile de concurs, cu tot atâtea etape: probă de noapte, medie distanță și orientare urbană, la Săcele, Tărlungeni și Hărman. 

 “Încercăm să readucem în actualitate acest tip de competiție, orientare de noapte, care nu s-a prea ținut în România. Se va desfășura într-o zonă foarte pitorească din apropierea comunei Târlungeni. După aceea vom avea o probă de orientare clasică, orientare de zi în pădure sâmbăta, undeva în apropiere de Hărman și vom finaliza duminică, o probă de orientare în oraș, competiția desfășurându-se în adevăratul labirint de străduțe din cartierele Turcheș și Baciu din Săcele. Participă cluburi din Târgu-Mureș, din București, din Ploiești, din Craiova, cam toate centrele unde se practică această competiție ca și sport de performanță sunt prezente la noi”, a declarat Gyusi Dopovecz, președintele clubului organizator, CS Babarunca.  

10 și 15 lei au fost taxele de înscriere. De la anul, organizatorii își propun ca la acest concurs de orientare să ia parte și sportivi din alte țări. 

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply