Concertul păcii la Bucureşti

      Sâmbătă 12 martie , de la 16.00, Arena Naţională din Bucureşti găzduieşte cel mai mare concert caritabil dedicat cetățenilor ucraineni, intitulat WE ARE ONE.
     Organizatorii anuntă că toate veniturile generate de eveniment o să fie transferate Crucii Roșii, care le va folosi pentru a ajuta Ucraina. De asemenea, pentru a putea susține cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donații către Crucea Roșie Română, pe https://crucearosie.ro/ sau prin SMS, la 8825, cu textul “ONE”.

      Evenimentul are ca scop ajutorarea cetățenilor ucraineni şi va fi susținut de  artiști români și internaționali, care vor cânta live timp de peste 8 ore.  

    Se anuntă cel  mai mare concert caritabil din România ,la care si-au anuntat deja prezenta Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala .

   Armin van Buuren  este un nume important pe scena trance, atât ca DJ, cât și ca producător si a sustinut concerte in peste 25 de tari.

   Tom Odell este creatorul celebrei piese Another love , devenita imnul celor care protestează pașnic pentru pace zilele acestea.

    Jamala este o artistă de origine ucraineană, care a câștigat concursul Eurovision 2016 . România este noua ei casă, fiind refugiată ca atatea mii de persoane care fug din calea razboiului.

Info si credit foto : https://www.pmb.ro/interes-public/arhiva/get-press-releases-menu/2022/920 si https://www.sagafestival.com/weareone/

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply