Amenzi severe în Anglia

Autorităţile de la Londra avertizează că vor fi amenzi severe pentru cei care încalcă noile măsuri de carantină instituite în Anglia pentru o lună.

Ministrul justiţiei spune că forţele de ordine vor continua însă politica de convingere pentru a încuraja publicul să respecte blocajul.

Drepturile şi libertăţile celor peste 50 de milioane de englezi vor fi limitate pe perioada carnatinei. Sunt permise grupuri de maxim 2 persoane din familii diferite, care se pot întâlni doar în aer liber. Purtarea măştii este obligatorie, iar petrecerile de orice fel sunt strict interzise.

Ministrul justiţiei, Robert Buckland, a avertizat în această dimineaţă că poliţia va aplica amenzi usturătoare, ce pot ajunge la 10 mii de lire sterline, echivalentul la aproximativ 55 de mii de lei, pentru cei care nu respectă regulile impuse de carantina naţională.

Carantina care a intrat în vigoare la miezul nopţii în Anglia va dura 4 săptămâni. Sectorul ospitalier şi magazinele neesenţiale sunt închise în această perioadă. Şcolile şi universităţile însă sunt toate deschise, chiar şi cele care se află în zone unde se înregistrează un număr mare de infecţii cu coronavirus.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply