Alertă cu bombă la bordul unui avion

Un avion al companiei Ryanair, ce efectua o cursă de la Londra către Norvegia, a aterizat în siguranţă pe principalul aeroport din Oslo, după o alertă cu bombă la bord, în timp ce avionul se afla în aer.

Potrivit poliţiei norvegiene, un suspect a fost arestat. Avioane militare daneze F-16 au fost trimise pentru a escorta avionul către Norvegia, a precizat Comandamentul Apărării din Danemarca, pe contul său de Twitter.

Situaţia este sub control, iar poliţia a arestat un cetăţean britanic în vârstă de 51 de ani, suspectat că ar fi responsabil de ameninţarea cu bombă.

Aeronava urmează să fie verificată de echipele de genişti, a precizat poliţia norvegiană, adăugând că toţi pasagerii au fost evacuaţi.

„Echipajul unei curse Ryanair de la Londra la Oslo a descoperit un bilet în care se afirma că există o posibilă ameninţare de securitate la bord. Căpitanul a urmat procedurile şi a continuat către aeroportul din Oslo, unde avionul a aterizat în siguranţă. Pasagerii au rămas la bord, în timp ce autorităţile au efectuat o percheziţie de siguranţă”, a transmis o purtătoare de cuvânt a Ryanair, într-un email către agenţia Reuters.

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply