1000 de Vacanţe GRATUITE în România

foto credit: VIP Event Valencia

     Locuieşti în Diaspora şi vrei să îţi trimiţi copilul, GRATUIT, în tabere în România? Acum ai şansa de a îţi inscrie copilul în programul ARC.

       Programul ARC, dedicat copiilor din diaspora și din comunitățile istorice revine, după doi ani de pandemie. Reprezentanţii Departamentului Românii de Pretutindeni s-au întâlnit cu  ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, pentru a  stabili următorii pași în implementarea programului de tabere pentru copiii etnici români.

 In ultimii ani mai mult de  26.000 de copii români din afara granițelor țării au avut șansa să descopere România. Anul acesta sunt puse la dispozitie peste 1000 de locuri in tabere de vacanţă, pentru ca cei mici să poate cunoaşte mai bine meleagurile parinţilor şi strămoşilor lor.

     La ultima ediție a vacantelor pentru copiii din diaspora, organizate prin programului ARC, taberele de câte șapte zile au avut loc la  Tabăra Căprioara, din județul Hunedoara, Tabăra Săcelu, din județul Gorj, Tabăra Oglinzi, din județul Neamț și Tabăra Sulina, din județul Tulcea.

     Vom reveni cu informaţii, în momentul în care vor fi stabilite locaţiile şi criteriile de înscriere.

Mai multe detalii gasiti pe : http://dprp.gov.ro/web/continuam-programul-arc-dedicat-copiilor-din-diaspora-si-din-comunitatile-istorice/

Da-i o nota Articolului

0 / 5. Numarul de voturi: 0

leave a reply